Välkommen till vår hemsida!

Vi hoppas du finner nöje i att vandra runt på vår hemsida som vi har fyllt med information och bilder på våra älskade taxar.
K
ennelns målsättning är att få fram friska, sunda, trevliga korthårs taxar som lämpar sig väl för den aktiva ägaren
– som sällskap, utställningar, viltspår och gryt.

Birgitta & Ulf Sterner

A few things we’re great at

Vår målsättning är att I liten skala i hemmiljö föda upp en och annan kull. Inte rutinmässigt, utan när tiden och avelshundarna är de rätta för valpar.
Vi avlar bara på friska, trevliga ögonlysta, meriterade familjehundar med focus på bra exteriör, mentalitet och arbetslust, så är friska, sunda och harmoniska rastypiska taxar min målsättning. Det har jag lärt mig efter snart 30 år med tax ! En glad tax är en vacker tax!

Våra Taxar

Våra taxar är också kära familjemedlemmar som alltid finns omkring oss i familjen samt att de valpar som föds här skall få en bra start i livet. För valparna är det ytterst viktigt att de har en lugn och harmonisk uppväxt, samt att de blir väl socialiserad och vana vid människor och allt som hör vardagen till, samt att de också blir väl omskötta av de övriga taxarna i familjen.

Läs mer

Lillsjöskogens Bon Bon

Är vårt senaste tillskott i kenneln, hon föddes på annandagen 2019 i en kull på tio valpar, alla valparna har fått fina aktiva hem och bor i dag i Sverige, Norge och Danmark. Lilla busiga Bon Bon blev kvar i kenneln som vi förhoppningsvis kan börja att meritera under 2021.

Läs mer

Vi är stolta över de Avelspriser våra taxar erövrat

En stor del i vår uppfödning är att meritera våra taxar och det har även många valpköpare gjort med sina taxar som vi är mycket tacksam för. Det har gjort att flera av våra taxar samt sålda taxar fått Bruksavelspriser i olika valörer som vi är mycket stolta över.

Läs mer

Den gamla hemsidan

Finns fortfarande kvar. Besök den gärna där det finns mycket bilder samt information om våra hundar samt tidigare taxar.

Besök den här

 

 
[mesmerize_latest_news columns=”6″]